Прикарпатець поплатиться за злочин, скоєний 9 років тому


Працівники управління карного розшуку УМВС в області спільно з оперативниками Коломийського міськвідділу міліції розшукали та затримали громадянина, який протягом кількох років перебував у розшуку.

40-річного мешканця Коломиї затримано за підозрою у заподіянні своєму товаришеві тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до його смерті. В 2005 році між ними виник словесний конфлікт, під час якого затриманий наніс чоловікові кілька смертельних ударів.

Коломиянин, відчуваючи свою вину та з метою уникнення кримінальної відповідальності, тривалий час переховувався за межами нашої держави, зокрема в Росії та Польщі. Коли нещодавно чоловік повернувся до рідного міста, тут же був затриманий працівниками міліції.

Наразі підозрюваний затриманий на підставі ст. 208 КПК України й перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Коломийського МВ УМВС. Також відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України, (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.