Питання звільнення Ольги Бабій з посади гендиректора ОТБ "Галичина" перенесли на вересень?


Розпочалася сесія Івано-Франківської обласної ради.

Як повідомляв кореспондент «Бліц-Інфо», згідно інформації джерел в Івано-Франківській обласні раді, на сьогоднішньому засіданні фракція ВО «Свобода» знову підніматиме питання про звільнення Ольги Бабій з посади Генерального директора ОТБ «Галичина».

Проте, як стало відомо перед початком засідання сесії Івано-Франківської облради, питання звільнення Ольги Бабій з посади Генерального директора ОТБ «Галичина» депутати від «Свободи» перенесли на вересень місяць.

Нагадаємо, конфлікт між колективом обласного телебачення «Галичина» й Івано-Франківською обласною радою перейшов у свою активну фазу під час засідання обласної сесії 29 березня. Попри всі очікування, методи, якими депутати намагалися висловити недовіру генеральному директору телебачення Ользі Бабій, перейшли всі межі. Через штовханину на трибуні і зашкал емоцій голосування таки не відбулося. Та «дати ходу» питанню можуть у будь-який момент.

Причини недовіри Ользі Бабій мовляв у тому, що вона «засиділася» на посаді, адже від часу заснування телебачення у 1991 році незміно ним керує, навіть, перетнувши межу пенсійного віку, а на її посаду, нібито, претендують більш політично правильні люди: депутати обласної ради від ВО «Свобода» Ярослав Ткачівський і — від ВО «Батьківщина» Василь Артим.