росіянка в Німеччині напала на біженку з України з дитиною


В Німеччині росіянка заходилася ображати біженку з України.

Спершу вона нахамила 2-річній дитині, а далі заходилася ображати її матір. Про це Оксана з України розповіла в своєму інстаграмі, пише ТСН.

За словами українки, з початком російського вторгнення вона з дитиною вимушено виїхала до Німеччини і зараз мешкає і працює в місті Бад-Вісзее.

Вчора вона з дитиною відпочивала на дитячому майданчику біля води. Вона саме відволіклася на телефонну розмову, коли почула, як росіянка звертається до її сина.

 "Слухай сюди, чувак, ти зараз швиденько збираєш свої монатки і уй*буєш нах*й в свою х*хляндію. І мамашку свою прихопи", - сказала до хлопчика росіянка.

За словами жінки, вона відреагувала на репліку на адресу дитини.

"Вона почала мене лаяти, мовляв, ми "з х*хлятських морд прийшли масово", "смердючі х*хли", "вас треба винищити, як євреїв" і що "Росія скоро буде всюди, від Москви до Мюнхена". Тоді вона сказала своїй трирічній доньці, що ми "хохли", і дівчина одразу ж бризнула на мого сина, вибиваючи ногами воду з пісочниці. Після цього жінка почала викидати з пісочниці іграшки мого сина. Він почав плакати, я почав його заспокоювати, а жінка почала говорити, що Путін все робить правильно і ми збираємося винищувати нашу Х*хляндію.  Вона сказала, що колись Гітлер мав рацію, коли вбивав євреїв, а тепер Путін робить правильно, знищуючи нас", - розповідає Оксана.

Коли росіянка помітила, що її знімають, одразу почала відмовлятися від своїх слів, мовляв "розмовляла з природою".

Росіянка виявилася емігранткою, яка виїхала до Німеччини 20 років тому. Оксана звернулася до правоохоронців, щоб ті дали оцінку діям росіянки. Поліціянти пообіцяли встановити її особу.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @ksusha.felskaja

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!