Снігопад у Києві: корки в 8 балів, трамвай злетів з рейок, безліч ДТП


Також в місто обмежено в'їзд великогабаритного транспорту.

У Києві станом на 16:30 рівень заторів на дорогах досяг 8 балів. Про це, як повідомляє "ДС", свідчать дані інтернет-сервісу "Яндекс.Пробки".

Як видно на прінсткріне, рух ускладнений в центрі міста: на вулицях Володимирській, Саксаганського, Жилянській, Антоновича, Льва Толстого, Великою Васильківською, Богдана Хмельницького, Гончара, Великій Житомирській, Інститутській.

Також спостерігаються "тягучки" на вулицях Грушевського, Гетьмана, Набережному шосе, бул. Лесі Українки. Ускладнено рух і на вулицях Олени Теліги, Ярославській, Верхньому Валу.

Крім того, через снігопади ДТП сталися: на просп. Бажана, просп. Ватутіна, Набережному шосе, просп. Комарова, вул. Дегтярівській біля станції метро "Берестейська", бульв. Дружби Народів, вул. Теліги, вул. Саксаганського, вул. Діловий, просп. Перемоги біля станції метро "Святошин", вул. Льва Толстого, просп. Московському.

На Парковій дорозі перекрили рух до 20:00 25 січня.

Газета "Сегодня" повідомляє, що в районі Центрального вокзалу з рейок зійшов трамвай №18. За словами очевидця події, постраждалих під час події не було, проте рух на перехресті вул. Жилянській та Пестеля було утруднено.

Як повідомили в "Київпастрансі", причина аварії - спрацювання стрілочного вузла через несприятливі погодні умови. "Через інцидент з 13:57 до 14:24 рух трамваїв №1, 3, 15 і 18 по вул. Жилянській у напрямку Михайлівської Борщагівки було заблоковано", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, для відновлення руху на місці події працювала аварійно-відновлювальна бригада.

Крім того, як повідомляли в КМДА, з 16:30 в місто обмежили в'їзд вантажівок. Повідомлялося, що в'їзд буде обмежений до 19:30.

У свою чергу, заступник голови КМДА Петро Пантелєєв повідомив на своїй сторінці в соцмережі, що на столичні дороги у зв'язку зі снігопадом виїхали тягачі.

"На кількох ділянках з утрудненим рухом працюють тягачі, які допоможуть уникнути пробок", - написав він.

Зокрема, за його словами, тягачі працюють на проспекті Перемоги, кемпінг "Пролісок", Наддніпрянському шосе (вул. Видубицька), вул. Митрополита Василя Липківського (в районі будинку № 8), Володимирський узвіз; Подільський узвіз (в районні ст. "Спартак"), бульвар Дружби народів (метро "Либідська").

Всього, зазначив Пантелєєв, на дорогах столиці працює 253 одиниці техніки "Київавтодору", ще близько 300 одиниць техніки - у розпорядженні ЖЕУ.