Ставки на Контр Страйк - як укладати парі та отримувати прибуток


Культовий командний шутер став першою грою, визнаною професійним спортом.

Одночасно з отриманням цього серйозного статусу відбувся і переворот до гри представників беттинг-бізнесу. Якщо проект став спортом, то на нього можна приймати парі. Зараз практично жодна солідна букмекерська контора не оминає цього напряму, - сайт csgobettingz представляє найкращі із проектів, для яких кіберспорт є основним профілем. 

Як вибрати заходи для ставок

Букмекерські контори, які серйозно ставляться до кіберспорту, водночас пропонують розглянути понад десять заходів. Ставки в прематчі починають приймати за місяць до старту події. Це дозволяє потенційним гравцям не поспішаючи набрати інформацію про турніри та учасників, а також вибрати зручні результати. Як і в будь-якій командній грі вибрати можна парі: 

- перемога, поразка чи нічия на карті;

- порядок вильоту команд із турніру, а також гравців із бою;

- факт використання чи невикористання того чи іншого прийому;

- кількість балів, набраних командами, пар та непар;

- тотал і фору для пари, в якій явно видно лідер та аутсайдер.

Деякі парі, наприклад, результати жеребкування або поява випадкових подій, залежать тільки від удачі. Але й у таких парі є шанувальники, також як у результату на парне та непарне для першої кулі в національній лотереї. Але більшість подій можна і треба розраховувати. Інформація із фанатського сайту допомагає це зробити.

На порталі CSGObettingz зібрана вся офіційна та інсайдерська інформація про найвищий дивізіон легендарного шутера. Тут можна знайти офіційну статистику. Навіть ці відомості допоможуть визначитися, наскільки одна команда сильніша за іншу і як мотивовані гравці на момент події. З інтерв'ю та анонсів можна почерпнути й цікавіші відомості — інформацію про вибухи всередині команди, що готуються, або заміни, які неминуче призведуть до втрати злагодженості. Користуючись цими відомостями, можна робити точні ставки та отримувати практично гарантований прибуток.

Які стратегії приносять більше грошей

Основні стратегії три. Акуратні гравці обирають очевидні розклади та ставлять на переможця. Складно уявити, що команда з перших рядків рейтингу поступиться у проході бою новачкові, який випадково влетів у топ. За таке заклад можна заробити 20-30%, але цей дохід практично гарантований. Можна грати системою Мартингейла, вибираючи випадкові події. До таких належить розіграш ролей, яка команда за результатами жеребкування представлятиме терористів, а яка захисників. Якщо ставка не зіграла, сума на кону збільшується у 2 рази. Ще одна стратегія — реальна аналітика та пошук слабких сторін щодо даних з фанатських сайтів. За такі ставки можна заробити до 200% від ставки, обираючи практично рівні команди та визначаючи лідера.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!