Святковий новорічний стіл 2022: як вразити гостей і чим задобрити Тигра


Що готувати на новорічний стіл 2022, щоб і Тигр був задоволений, і гості в повному захваті?

Як зробити сучасний новорічний стіл 2022, а також що не варто подавати на стіл в рік Тигра.

Що потрібно ставити на стіл в рік Тигра

Всі тигри люблять м'ясо - ось воно і повинно панувати на новорічному столі у новорічну ніч 2022. Всі страви повинні бути ситними і смачними.

Заведено вважати, що тотем наступного року імпульсивний, проте через те, що рік буде проходити у водній стихії, його вдача стане більш спокійною.

Він буде закривати очі на деякі похибки. Це буде стосуватися як новорічних прикрас в будинку, так і страв, які будуть подаватися на святковий стіл.

Тигр у першу чергу хижак і м'ясоїд, тому на столі в обов'язковому порядку повинні бути страви з м'яса, і не одного виду, а різних. Адже тигр вибирає їжу, відштовхуючись від свого настрою.

Гаряче м'ясо на стіл можна подавати в різних видах, воно може бути смажене, варене, тушковане або взагалі запечене. Найбільше хижакові подобаються страви з телятини і баранини. Якщо ж на столі буде птах, то тигр ним не наїстися і зажадає ще їжі.

Ця тотемна тварина той ще любитель смачно поїсти, тому найкраще, якщо стіл буде весь в різних стравах, в тому числі і необхідна різна закуска з копченостей і ковбасних виробів.

Тигри люблять природу, тому добре буде, якщо на столі будуть овочі та зелень, так само можна додати екзотичних фруктів

Не варто готувати на Новий рік 2022:

- страви з дичини: хижак-господар року не любить ділитися своєю здобиччю;

- крупи і злаки - краще вибрати в якості гарніру картоплю й овочі;

- страви корейської кухні: у цій країні м'ясо тигра вважається делікатесом, його там із задоволенням наминають за обидві щоки;

- подавати рибу і морепродукти в якості головної страви: тигр - хоч і представник котячих, але він надає перевагу м'ясу, а рибу їсть рідко і з небажанням;

- гострі страви: сири, соуси та приправи;

- шипучі і газовані напої - краще подати сік, компот або щось накшталт цього;

- занадто багато солодкого.

Сервірування

Сам по собі тигр звик вважати себе головним серед усіх тотемних звірів, тому для нього важливо, коли все блищить і виглядає витончено. Отже, господиням потрібно буде так приготувати усі страви, щоб вони виглядали красиво і апетитно.

Окрему увагу потрібно приділити сервіровці, подавати всю їжу в найкрасивіших тарілках і блюдах. Приємним бонусом буде, якщо в середині столу буде встановлена статуя самого тигра, це покаже, що вся ця краса призначена для нього.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!