Тимошенко у Франківську прокоментувала своє можливе призначення прем'єром


Юлія Тимошенко під час візиту до Івано-Франківська прокоментувала чутки про можливе призначення політикині на посаду премєр-міністра України.

За словами Юлії Тимошенко, коаліція можливий за умови, якщо команда Зеленського погодиться змінити стратегію розвитку країни, пише Бліц-Інфо.  

"Ми готові взяти на себе відповідальність, аби врятувати країну. Все залежить від їхнього рішення - продовжити хаос, безглуздя і щоденне ухвалення рішень проти національних інтересів або повернутися до відродження величі України, її індустріальної потужності і правильної соціальної політики. Коли я побачила, наскільки тяжка економічна, медична, соціальна ситуація, наскільки все це загнано в глухий кут, я просто вийшла і сказала: слухайте, далі це вже може бути невідновлювальним, ми просто можемо пройти точку неповернення, давайте робити сильний національний уряд, приймати сильні рішення і діяти негайно", - каже політикиня. 

"Основна проблема сьогоднішньої влади - вони думають, що захищені від наслідків своїх дій великими фінансовими групами. Які бачать Україну, як свою власність. Вони не усвідомлюють, в яку трагедію вони потрапили. Коли прийде усвідомлення, тоді така коаліція буде можлива", - запевнила очільниця Батьківщини.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!