Туристично-рекреаційний потенціал Івано-Франківщини був представлений на ХІІ Міжнародній виставці-ярмарку «Тур’євроцентр - Закарпаття 2013»


В Ужгороді завершилися Міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2013» та туристичний фестиваль «Євро Карпати – 2013».

Управління зовнішніх економічних зв’язків і туризму Івано-Франківської облдержадміністрації представило туристично-рекреаційний потенціал Івано-Франківщини на ХІІ Міжнародній виставці-ярмарку «Тур’євроцентр - Закарпаття 2013».

У офіційному відкритті взяли участь: перший заступник голови Державного агентства України з туризм та курортів Валентина Гордієнко; виконуюча обов’язки голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Свищо; заступник голови обласної ради Андрій Сербайло.

На виставці можна було ознайомитися з туристичним потенціалом Угорської, Словацької, Чеської Республік, Київської, Львівської, Одеської та Запорізької та Івано-Франківської областей.

- Подібні заходи є тим поштовхом, тим фундаментом у кожному регіоні, який сприяє розвитку саме туристичної галузі, розбудові туристичної інфраструктури, - зауважила Валентина Гордієнко. – Я впевнена, що учасники цього заходу знайдуть тут нових колег по бізнесу, підпишуть нові угоди і зможуть налагодити співпрацю, яка принесе результати не тільки цьому краю, але й усій Україні.

Упродовж двох днів, на виставку прийшли більше 8-ти тисяч відвідувачів.

В рамках виставки відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Шляхи оптимізації розвитку туризму в Карпатському регіоні». Головну увагу було приділено питанням міжнародного співробітництва в рамках розвитку транскордонної співпраці та формування і просування регіональних турпродуктів.