Тисменецькі спортсмени отримали новий спортивний інвентар


Традиційно у другу суботу вересня Україна святкує День фізичної культури і спорту. Прикарпаття разом з усією країною активно долучилось до святкування.

У Тисмениці з нагоди професійного свята на міському стадіоні провели урочисте спортивне дійство. Привітати працівників фізичної культури Тисменицького району та всіх прихильників спорту завітали почесні гості: представники влади, працівники освіти, депутати районної ради, спортсмени, громадські активісти, меценати.

 «Тисменицький район є малою частиною спортивної держави. Наші спортсмени відомі на весь світ і щороку поповнюють скарбницю золотими нагородами. Сьогодні школярам і юним атлетам є на кого рівнятись і з кого брати приклад, адже у вас чудові тренери. Усе, що вам необхідно – це жага до перемог і великі зусилля. Вам потрібно завжди вірити у свої сили і, незважаючи на жодні перешкоди, здобувати перші місця і прославляти Прикарпаття», – звернувся до юних вихованців Тисменицької ДЮСШ заступник директора департаменту освіти і науки, сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Дутчак.

Для покращення фізичної підготовки учнів школи Володимир Миколайович спільно з начальником обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Михайлом Стефанківим подарували закладу новий спортивний інвентар. Зважаючи на те, що в школі активно почали тренувати любителів боксу, то декілька пар професійних боксерських рукавиць, безперечно, знадобляться для продуктивної підготовки майбутніх чемпіонів.

Також вітання лунали від представників державних структур Тисмениці. Зокрема, заступник голови районної ради Руслан Фармус наголосив: «Для майбутніх спортсменів важливим є те, щоб вони тренувались у відповідних комфортних умовах. Нашому району пощастило в тому випадку, що в районній раді та райдержадміністрації працює багато зацікавлених спортом людей. Таким чином ми лобіюємо наші інтереси, фінансово підтримуємо різні заходи і таким чином намагаємось сприяти розвитку фізичного виховання, яке допомагає нам завжди залишатись у формі».

Цього дня було багато привітань на адресу школи, яка щодня тренуватиме чемпіонів всеукраїнських та міжнародних змагань та вручено чимало подарунків. Вдалим завершенням святкування стало проведення майстер-класів з різних видів спорту.