У День знань на Снятинщині відкрили новозбудований майданчик зі штучним покриттям


1 вересня – урочистий день дляв всіх українських школярів, студентів, учителів і викладачів, а також для батьків та родичів учнів і студентів. Традиційно цього дня в усіх школах району проведено урочисті лінійки, класні години та перші уроки знань. Особливим цей день був для учнів Снятинської ЗОШ №1 ім. В. Стефаника І-ІІІ ст.

Дітлахи отримали у подарунок до Дня знань спортивний майданчик зі штучним покриттям на території рідної школи.

Майданчик збудовано в рамках проекту «Здоровій і спортивній Снятинщині бути», що здійснюється в рамках Всеукраїнського Фонду сприяння розвитку місцевого самоврядування.

Урочисто перерізали стрічку заступник начальника головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту, начальник відділу розвитку олімпійських і не олімпійських видів спорту Івано-Франківської облдержадміністрації,Михайло Марцинюк, перший заступник голови райдержадміністрації Степан Максим’юк, голова районної ради Володимир Томаш, духовні отці УПЦ КП Михайло Марусяк та УГКЦ Теодор Оробець, а також представники учнівських колективів.

Як і годиться, майданчик освятили. І в той же день на полі відбувся перший матч між командами 10-х і 11-х класів. Як не дивно, але з рахунком 6:1 перемогли десятикласники.