У Долинській громаді оголосили конкурс креативних ідей та пропозицій


У тебе є купа креативних ідей, але всі вони досі лишаються на сторінках в блокноті? У Долинській громаді оголосили конкурс підтримки ініціатив

Про це йдеться на сайті Долинської міської ради:

"Ніколи до кінця не знаєш, спрацює ідея чи ні. Можна реалізувати пару-трійку непоганих ідей, які дадуть результати. Та можна зробити одну класну, яка затьмарить всі. Тому, якщо уявити ідеї у відсотках, то 75% з них — слабкі, 24% — хороші робочі варіанти і тільки 1% — «суперові». Коли ти знайдеш таку, то не зможеш спати чи думати про щось інше, поки не реалізуєш її. Ми ж з командою вважаємо, що ідея повинна народжуватися з потреби. Інакше вона не принесе користі.

Саме тому розпочинаємо збір ідей та приймаємо пропозиції від мешканців Долинської громади. Навіть якщо вагаєтесь чи ідея варта уваги – все одно надсилайте. Можливо, саме Ваш задум завтра активно обговорюватимуть і саме він отримає право на реалізацію.

Ідеї можуть бути різними: від благоустрою вулиць, зон відпочинку, покращення умов проживання людей, організації дозвілля до покращення екологічної ситуації, розбудови, збереження та відновлення історично – культурної спадщини територіальної громади, впровадження енергозберігаючих заходів, підтримка та розвиток освітніх, культурних і творчих ініціатив до інших суспільно-корисних соціальних, ба, навіть грандіозних та креативних проектів. Приймаємо і розглядаємо абсолютно все!

І пам’ятайте: якщо «горіти» ідеєю, можна знайти і час, і гроші, і експертів, і попит. А коли ідея лежатиме довго, то завжди з’являться причини її не реалізовувати", - звернувся очільник громади Іван Дирів.

Пропозиції долиняни можуть надсилати на електронну адресу: dolynarada@gmail.com



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!