У Галичі молодик викрав з приміщення кафе металевий каркас від палатки


Зловмисник скористався моментом, коли нікого не було поряд, і виніс з балкону кафе розібраний каркас вартістю 2 тисячі гривень.

До Галицького райвідділу міліції з повідомленням про крадіжку звернувсявласник одного з закладів харчування у райцентрі. Він розповів, що днями виявив зникнення металевої конструкції до вживаної палатки, яка зберігалася на балконі другого поверху, інформує прес-служба обласної міліції.

Після отриманого повідомлення про крадіжку правоохоронці почалиперевірку. І на сьогодні мають підстави вважати, що причетним до крадіжкиє 27-річний галичанин. У нього вилучили викрадену річ, щодо якої він ще не визначився чи продати, чи залишити для потреб у господарстві.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу відп’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян абогромадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, абовиправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців,або позбавлення волі на строк до трьох років.