У генпрокуратурі пояснили, як обшук на Франківщині пов'язаний із замахом на Шефіра


Слідчі проводять обшуки у всіх, хто відстрілював із мисливської зброї патрони, аналогічні до використаних при замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра та його водія, вже проведено близько 100 обшуків.

Про це повідомила пресслужба Офісу генпрокурора у коментарі "Українській правді".

"В рамках розслідування кримінального провадження за фактом замаху на вбивство першого помічника президента та його водія проведено близько 100 обшуків у всіх наразі встановлених осіб, які здійснювали відстріл мисливської зброї патронами, аналогічними використаним при вчиненні цього злочину. Також обшуки відбулися у магазинах з продажу зброї та боєприпасів і осіб, що займаються їх збутом", - кажуть у генпрокуратурі. 

В Офісі генпрокурора уточнили, що на даний час у кримінальному провадженні про підозру не повідомлено жодній особі.

Нагадаємо, нардепи від партії "Європейська солідарність" сьогодні повідомили про обшук у прикарпатського депутата Сергія Волошина нібито через замах на помічника президента. У партії вважають це "не просто переслідуванням конкретної людини, а системним залякуванням суспільства, щоб відвернути увагу від справжніх проблем".

Обшуки відбулися у будинку Волошина у місті Яремче, а також у будинку його батьків. Вони проходили на підставі ухвали Печерського суду Києва від 3 листопада.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!