У Івано-Франківській школі № 12 пройшли «Веселі старти»


У рамках Всеукраїнського олімпійського тижня 13 вересня у Івано-Франківській школі № 12 керівники фізичного виховання спільно з директором школи організували «Веселі старти».

Учасниками спортивних змагань були учні 5-их класів. Вишикувавшись, учні уважно слухали настанови керівників, слушні зауваження представників влади і освіти, поради учасниці Олімпійських ігор Нелі Непорадної. Три команди школярів протягом відкритого уроку дізнались багато нового про фізичне виховання та з усіх сил показували свої уміння. Конкурс на краще привітання, спортивні естафети, конкурс із найшвидшого поїдання вареників визначили своїх переможців.

Вдало підкреслив заступник директора департаменту освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Дутчак, що цього дня насправді переміг спорт. «Переможених немає. Тут панує жага до перемоги і неймовірна енергія, яка у майбутньому має лише зростати. Нехай спорт і надалі об'єднує вас у такі дружні колективи», – звернувся до школярів Володимир Миколайович.

І, звичайно, на переможців спортивних змагань чекали заслужені нагороди. Заступник директора департаменту освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту ОДА Володимир Дутчак спільно з начальником обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Михайлом Стефанківим вручили новий спортивний інвентар, і, можливо, тепер у школі стане ще більше прихильників волейболу, а у перспективі й – чемпіонів всеукраїнських та міжнародних змагань.