У Калуші буде створена робоча група із розробки стратегії розвитку міста до 2020 року


Відповідне розпорядження міського голови розміщене на офіційному сайті Калуської міської ради.

Стратегію розроблятиме група чисельністю 33 особи. Нею керуватиме міський голова. До складу групи увійшли всі п’ятеро заступників міського голови, а також — керуюча справами виконкому і секретар міської ради. Крім того, там працюватимуть керівники основнихгалкзевих управлінь міської ради, представники Громадської ради, установ та організацій міста, повідомляють "Вікна".

“Відповідно до Указу Президента України від 12.03.2013 року №128/2013 «Про національний план дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою розробки стратегії соціально-економічного розвитку міста Калуша на період до 2020 року:

1. Створити робочу групу з розробки стратегії соціально-економічного розвитку міста Калуша на період до 2020 року у складі згідно з додатком.

2. Координацію роботи  щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця - управління економічного розвитку міста міської ради (Юрій Соколовський).

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою, ” — йдеться у розпорядженні міського голови.