У Коломиї авторів негативних постів у соцмережах про переселенців перевірятиме поліція


Голова військової адміністрації Любомир Глушков про ситуацію на Коломийщині.

Серед іншого він зазначив про бойові втрати, негативні пости про переселенців та новий військовий комісар, йдеться в сюжеті НТК.

"Звертаюся до всіх наших громадян не брати участі у розповсюджуванні фейків. На жаль, останнім часом я знову бачу по соцмережах те, як наші краяни, інколи депутати різних рівнів розповсюджують різні фейкові інформації щодо наших переселенців, щодо участі їх службі в ЗСУ. Хочу зазначити, що військові комісари відповідально ставляться до виконання покладених завдань. Всі, хто має бути залучений до служби в ЗСУ, або вже отримали, або найближчим часом отримають відповідні повістки для того, щоби з’явитися на медичні комісії, пройти уточнення облікових військових даних. Це стосується, в тому числі й переселенців»,- звернувся до мешканців Коломийщини Любомир Глушков.

Голова військової адміністрації зазначив, що доручив поліції моніторити соцмережі і виявляти людей, які пишуть негатив про переселенців.

"Нема різниці, звідки людина: чи зі сходу, чи із заходу України, чи з півночі, чи з півдня. Всюди є різні люди, в тому числі одні добровольцями ідуть на фронт, інші – шукають приводи і підстави не з’явитися до військкоматів. Але ділити людей на своїх чи чужих ми не маємо права. І це є несправедливо і неправильно. Дав доручення правоохоронним органам моніторити соціальні мережі, виявляти таких осіб і вживати заходів відповідно до чинного законодавства", – сказав Глушков.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!