У Луцьку нетверезий лікар брав участь в операції п'ятирічного малюка


У Луцьку нетверезий лікар брав участь в операції п'ятирічного малюка. Так стверджують батьки дитини.

 Хлопчика шпиталізували з підозрою на апендицит, а вже після операції до них вийшов анестезіолог, від котрого несло алкоголем, пише ZIK.

Перед самою операцією, поспілкувавшись із лікарями, батьки хлопчика були певні, що все гаразд. Адже їм фахово все розтлумачили і заспокоїли. Та вже після операції поведінка анестезіолога приголомшила.

"Завершилася операція, цей анестезіолог привіз на каталці дитину в палату. Я йому допомагав цю каталку тримати і таке відчуття було, що він хилиться до стіни. Він став говорити, а в нього язик заплітається", - розповів тато хлопчика Сергій Сачук.

"Переді мною стояла людина, яка виглядала п'яною і казала нісенітниці. Він говорив: коли ваша дитина вийде з анестезії, погодуйте її груддю. А я кажу: "лікарю, дитині 5 років". Оскільки нас багато було в палаті, то дівчата почали за спиною мені кричати, що з лікарем щось не те", - стверджує мати Наталія Сачук.

Налякані поведінкою лікаря, батьки викликали поліціянтів. "Прибувши на місце, лікаря в лікарні не знайшли, оскільки його уже не було. Потім батько звернувся з Луцький міський відділ поліції із заявою, щоб у подальшому запобігти таким випадкам", - повідомила інспектор Патрульної поліції Луцька Юлія Щолокова.

Анестезіолог Олег Шелест і справді втік із медзакладу, не добувши і до кінця зміни, кажуть батьки. Зараз він на лікарняному, на телефонні дзвінки не відповідає. У лікарні тим часом планують провести власне розслідування. Тим паче, що анестезіолога не раз бачили напідпитку.

Від моменту, коли трапився інцидент і заяви батьків до поліції минуло уже п'ять днів, однак провадження там не відкрили досі. Коментувати на камеру поліціянти відмовилися, кажуть, наразі проводять перевірку.