У міському пологовому перебуває жінка з пневмонією


Про це сьогодні, 31 березня, на комісії ТЕБ повідомив директор Міського перинатального центру Сергій Стефанко.

За словами Стефанко, жінка знаходиться в реанімаційному відділенні під наглядом, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Сьогодні їй робили додатковий рентген. У жінки щодня температура до 38 градусів. Лікування не дає ефекту. Пневмонія мала піти на спад, але чомусь не йде. Попри те, що вона вагітна, терапевти сказали, робити кожні три дні рентген",- пояснює Стефанко.

У свою чергу, міський голова Руслан Марцінків попросив начальницю охорони здоров'я в області Марію Бойко посприяти, аби якнайшвидше зробити жінці тест на коронавірус.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області зафіксовано 45 випадок захворювання на коронавірус (3 летальних). Першою від інфекції на Прикарпатті померла 56-річна мешканка Івано-ФранківськаЛікарі діагностували в неї грип «А», ускладнений пневмонією. Втім, лабораторія підтвердила, що це був саме коронавірус. Другою померла 65-річна мешканка Чукалівки, у якої підозрювали коронавірус. Хворобу підтвердили теж посмертно. У 60-річної мешканки Надвірнянщини, яка померла 24 березня, увечері, 26 березня теж підтвердили коронавірус. Слід зазначити, у двох останніх випадках жінки не були нещодавно закордоном, так само як і їхні рідні. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!