У Надвірній виявили незаконний пункт прийому металобрухту


У п'ятницю, 14 лютого працівники СДСБЕЗ спільно з ВДАІ Надвірнянського РВ УМВС в області виявили незаконний пункт прийому металобрухту. Нелегальний пункт прийому металобрухту діяв без відповідної державної реєстрації та ліцензії в м. Надвірна.

До правоохоронців надійшла інформація, що 55-річний мешканець м.Надвірна в одному із складських приміщень самовільно організувавнезаконний пункт прийому металобрухту чорних та кольорових металів,працюючи без відповідної державної реєстрації та ліцензії.

Правоохоронці провели санкціонований обшук складського приміщенняпідприємливого надвірнянця. Під час огляду виявлено тавилучено металобрухт загальною вагою 5100 кілограм чорного металу.

Слідчими даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань,кваліфікація злочину - ч.1 ст.213 КК України (порушення порядку здійсненняоперацій з металобрухтом). Тепер прикарпатцю загрожує покарання увигляді штрафу від 500 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходівгромадян, або громадські роботи від ста до двохсот годин.