У районі ООС поранений український військовий


Російські окупаційні війська станом на 17.00 29 листопада шість разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил. Внаслідок обстрілів один український захисник дістав поранення.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

“Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню, 3 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в районі Світлодарська та Старогнатівки противник відкривав вогонь із автоматичних станкових гранатометів. Неподалік Новоолександрівки окупанти здійснили обстріл із ручних протитанкових, підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У бік Станиці Луганської ворог вів вогонь з артилерії калібру 122 мм, а в напрямку населеного пункту Старий Айдар російські найманці вели обстріл з мінометів калібру 120 мм.

Крім того, поблизу Новолуганського противник застосовував ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Як повідомили в пресслужбі, внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

Раніше повідомлялось, що Щастинська міська територіальна громада поінформувала у Фейсбуці, що по околицях Старого Айдара відбувся артобстріл із боку російсько-окупаційних військ. Інформації про жертв серед мирного населення та зруйновані житлові будинки немає. У Щастинській МТГ не виключили можливості подальшого артилерійського обстрілу населених пунктів, тому звернулись з проханням до місцевих жителів не переміщуватися вулицями без серйозних причин.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!