У росії горять військкомати - чотири підпали за три дні


У ніч проти 15 травня у Волгограді сталася пожежа в будівлі військового комісаріату по Совєтському, Ворошиловському та Кіровському районах. Це була вже четверта атака на російський військкомат за три дні.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на інсайдерський ТГ-канал Baza.

«Ще один військкомат намагалися спалити цієї ночі. Цього разу у Волгограді. Близько другої години ночі в підсобці військового комісаріату по Совєтському, Ворошиловському та Кіровському районах розпочалася пожежа. Вогонь охопив 20 квадратних метрів підсобного приміщення», - йдеться у повідомленні.

На місці пожежі знайшли розбиту скляну пляшку зі шматком тканини - ймовірно, у будівлю кинули «коктейль Молотова». Поліція веде розслідування та шукає паліїв.

У ніч проти 14 травня в Рязанській області намагалися підпалити двері та віконну раму військкомату в селищі Пронськ (65 кілометрів від Рязані).

У ніч проти 13 травня в Ростовській області «коктейль Молотова» кинули у стіну військкомату в місті Гуково (120 кілометрів від Ростова-на-Дону). Тієї ж ночі пляшку із запалювальною сумішшю кинули в будівлю військкомату в Омську.

Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну в рф регулярно фіксуються випадки підпалу військкоматів. Про підпал або спроби підпалу військкоматів повідомляли також у Череповці, Нижньовартовську, Москві, Підмосков'ї, Воронежі, Мордовії, Свердловській та Івановській областях.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!