У вересні на Прикарпатті відбудеться міжнародний молодіжний форум «Молодь - нова еліта нації»


За підтримки голови Івано-Франківської обласної адміністрації Михайла Вишиванюка у вересні більше 100 представників молодіжних організацій України та Європи візьмуть участь в роботі Міжнародного молодіжного форуму «Молодь – нова еліта нації».

Проходжитиме форум молоді з 17 по19 вересня на теренах Івано-Франківщини.

   Головна мета цьогорічного форуму – обмін досвідом між міжнародними, всеукраїнськими громадськими організаціями та дорадчо-консультативними органами при головах облдержадміністрацій задля реалізації спільних проектів та проведення різнопланових молодіжних заходів.

В рамках заходу відбудуться презентації діяльності молодіжних організацій, секційні заняття з тем розвитку туризму на Прикарпатті,  міжнародний туризм молоді люди дізнаються про навчання та проходження практики за кордоном, тимчасову та постійну зайнятість молоді в Україні, говоритимуть про розвиток ІТ- технологій, комунікації, робота в соціальних мережах, молодіжні телевізійні проекти, а також учасники форуму візьмуть участь у еколого-туристичних та культурологічних заходах.

Організатором Молодіжного форуму вже третій рік поспіль виступає Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області, співорганізаторами цього року є Європейський рух в Україні, Програма Європейська освіта в Україні, Івано-Франківський молодіжний міськвиконком.

За детальною інформацією звертайтесь за тел.: 066 66 71 974 – Іванна, 096 781 64 69 - Світлана

Форум відбудеться у рамках реалізації про програми «Молодь – нова еліта нації», яка є переможцем обласного конкурсу проектів та програм Департаменту освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту ОДА у 2013 році.