УКБ вжило додаткових заходів для безпеки школярів до школи-ліцей №23 в Івано-Франківську


Управління капітального будівництва здійснило додаткові заходи задля забезпечення безпечного доступу школярів до школи-ліцею №23, поруч з якою ведеться будівництво вулиці Проектної.

Про це повідомив головний інженер УКБ Микола Халак, пише ЗК.

За його словами, додатковий вхід до школи-ліцею відкрили з вулиці Проектної. На перехресті вулиць Мазепи і Гординського встановили спеціальний щит з інформацією про те, що прохід по тротуару закритий. А на перехресті з вулицею Проектною і у місці розширення вулиці Мазепи, на відстані в один метр від краю дороги, встановили бетонні блоки, які мають забезпечити безпеку пішоходам, котрі, попри заборону, все ж опиняться в зоні проведення дорожніх робіт. 

Водночас М.Халак поінформував, що основа перехрестя вулиць Мазепи та Проектної вже підготовлена до асфальтування, і зараз проводяться роботи з влаштування так званого корита під новий тротуар у місці розширення вулиці Мазепи біля школи-ліцею №23. А затримка із завершенням робіт пов’язана з відсутністю фінансування казначейством.

З цієї ж причини минулого тижня не проводили запланованих робіт з вибіркового капітального ремонту вулиць Дністровської, Василіянок, Лепкого та Галицької.