В Івано-Франківській області з робочим візитом перебуватиме Олександр Вілкул


25 вересня в Івано-Франківській області з робочим візитом перебуватиме Олександр Вілкул
 
Програма робочої поїздки Віце-прем’єр-міністра:

10:30 - Олександр Вілкул проведе робочу нараду щодо впровадження сучасних енергозберігаючих технологій та відкриє нову когенераційну установку в котельні.Ця установка дозволяє одночасно виробляти теплову та електроенергію, що йде на потреби підприємства та міста.

Місце проведення: м. Івано-Франківськ, вул. Тролейбусна, 40а.

11:10 – Олександр Вілкул проведе нараду щодо реалізації в Україні проектів Світового банку по вирішенню екологічних проблем – очищення стічних вод міста Івано-Франківськ перед їх скидом в річку Бистриця в районі села Ямниця.

Після заходу – підхід до ЗМІ

Місце проведення: с. Ямниця, Тисменицького району.

13:00 - Олександр Вілкул проведе засідання колегії Мінрегіону, на якій буде підбито підсумки підготовки до нового опалювального сезону та проаналізовано стан реалізації державних програм доступного житла у 2013 році.

У засіданні також візьмуть участь Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Темник та голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк, а також керівництво регіонів.

Місце проведення. м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 40, конференц-зал готелю «Надія».

Акредитація журналістів триває до 17:00 24 вересня за тел.: 55 23 12; 050 4334967 або за електронною адресою: inform.if@ukr.net