В Івано-Франківську чоловік зі зброєю конфліктував через таксі


Учора оперативники карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали 28-річного мешканця обласного центру, який перебував у розшуку за підозрою у вчиненні низки кримінальних правопорушень.

Зокрема, у другій половині серпня минулого року на одній із вулиць Івано-Франківська біля кафе між двома чоловіками виникла словесна суперечка за таксі, бо кожен вважав, що саме він його замовив. Один з них, не довго думаючи, витягнув пістолет Zoraki, за допомогою якого вирішив конфлікт на свою «користь», спричинивши суперникові кілька поранень. На щастя, вони не становили загрози життю потерпілого, якого негайно було госпіталізовано.

Після цього міліціонери затримали «стрільця», проти нього відкрили кримінальне провадження за вчинення хуліганства із застосуванням зброї. З’ясувалося також, що він причетний до крадіжок чужого майна. На час розслідування 28-річному жителеві Івано-Франківська було обрано запобіжний захід, не пов'язаний із триманням під вартою. Однак він ухилявся від явки до органів досудового розслідування, продовжуючи вчиняти кримінальні правопорушення. Через це було отримано дозвіл суду на його затримання та примусовий привід до суду.

Як повідомив заступник начальника Івано-Франківського МВ УМВС Андрій Редько, після вчорашнього затримання відносно підозрюваного судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Його поміщено в слідчий ізолятор. До речі, цей чоловік уже притягувався за незаконне зберігання наркотичних речовин.