В Івано-Франківську на Пасічній проїхало 8 карет швидкої, що не доїхали до лікарень


У четвер, 20 лютого, близько 13:00 години в Івано-Франківську активісти заблокували в'їзди у місто на Калуському шосе, зі сторони Галича, також вулицю Целевича. Як кажуть мітингувальники, на віче їм повідомили, що з Донецька їде "Беркут" і буде проїжджати через міст.

Активісти утворили блок-пости та перевіряють машини, які в'їжають у місто. Тут зібралось близько 300 людей, до мітингувальників постійно приєднуються франківці. 

За інформацією активістів, три автобуси з донецькими номерами бачили в Калуші і Болехові, через заблоковані проїзди вони поїхали у об'їзд.

За словами активістів, о 13:40 годині на трасі Тернопіль-Івано-Франківськ біля моста через Бистрицю проїжав автобус, перед ним їхало "Ауді", всередині якого були чоловіки у масках, сигналили, щоб їх пропустили через світлофор.

Активісти також зазначають, що немає мережі МТС на Пасічній, проблеми із зв'язком й інших операторів.

Як відмічають франківці, за півгодини часу вже вісім карет швидкої допомоги проїхали із центру на Пасічну. В обласній лікарні "Репортеру" повідомили, що до них хворих не привозили і карети швидкої не їхали до лікарні.