В Івано-Франківську під колеса авто потрапили ще три пішохода


За минулу добу в області зареєстровано 6 дорожньо-транспортних подій. Три з них трапились у Франківську за участі пішоходів. Про це повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій ОДА.

Зокрема, 29 грудня о 03.57 год. водій 1969 р.н., керуючи автомобілем марки "Фольсваген-Пасат" допустив наїзд на регульованому пішохідному переході по вул. Галицькій біля магазину "Єврошоп" в м. Івано-Франківську, на громадянку, 1993 р.н., яка внаслідок ДТП доставлена в МКЛ з діагнозом: ЗЧМТ.

Цього ж дня близько 07.30 год. по вул. С.Петлюри в м. Івано-Франківськ, водій автомобіля "ВАЗ 2109", 1956 р.н., рухаючись проїзною частиною дороги проявив неуважність, та допустив наїзд на пішохода, 1960 р.н., яка в цей час перетинала проїзну частину дороги по регульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження у вигляді численних забоїв та садин різних частин тіла. 

Окрім того, 29 грудня близько 08:30 год. по вул. Федьковича водій автомобіля "УАЗ 3903",  1966 р.н., рухаючись заднім ходом проїзною частиною дороги не переконався в безпеці, проявив неуважність та допустив наїзд на пішохода, 1988  р.н.. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження у вигляді численних забоїв та садин різних частин тіла.