В Івано-Франківську пройде аукціон з продажу комунальної власності


Фонд комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська проведе аукціон з продажу об'єкту по вул. Південний бульвар 34

Назва об'єкта: нежитлові приміщення.

Адреса об'єкта: м. Івано-Франківськ, Південний бульвар, 34

Відомості про об'єкт: площа приміщень 69,1 кв.м.

Початкова ціна продажу 209 918,0 грн. з ПДВ.

Сума застави 20 991,80 грн.

Умови продажу об'єкта:

1. Об’єкт Приватизації продається для здійснення підприємницької діяльності, за виключенням використання вказаних приміщень під заклади грального бізнесу, виробничої діяльності та побутових послуг, пов’язаних з використанням хімічних речовин.

2. Покупець зобов’язаний оформити право користування земельною ділянкою, на якій розташований об’єкт приватизації, та сплачувати плату за її користування.

3. Покупець зобов’язаний у місячний термін з дня нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу укласти з управителем угоду про спільне користування будинком, в якому розташовані приватизовані приміщення.

4. Покупець зобов’язаний допускати на об'єкт приватизації спеціалістів комунальних служб міста для виконання їх службових обов'язків.

5. До участі в аукціоні не допускаються юридичні та фізичні особи, які мають заборгованість перед бюджетом міста.

6. Покупець зобов’язаний у місячний термін з дня нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу відшкодувати попередньому орендарю ТзОВ «Профіленд» кошти в сумі 32500 грн. без ПДВ, затрачені товариством на здійснення невід’ємних поліпшень цих приміщень.

7. Переможець аукціону зобов’язаний відшкодувати Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська кошти, затрачені Фондом комунальної власності на проведення аукціону.

Час проведення аукціону: 12.07.2013 року. Кінцевий термін прийняття заяв: 09.07.2013 року включно.