В Івано-Франківську триває підготовка до опалювального сезону


Зима для комунальників зазвичай приходить несподівано, особливо в листопаді - грудні. Принаймні таке враження складається, спостерігаючи за проведенням ремонтних робіт під час опалювального сезону.

Цьогоріч ситуація не повториться. У всякому разі так запевнили кореспондента «Бліц-Інфо» в Івано-Франківському КП «Теплокомуненерго».

«Підготовка до опалювального сезону триває належним чином. В процесі гідравлічних випробувань теплових мереж було виявлено 136 пошкоджених ділянок. З них – 62 вже відремонтовано, ще на 18 ділянках ремонт триває. Крім того, відремонтовано 18 котелень і 13 центрально-теплових пунктів» - розповідає заступник головного інженера «Теплокомуненерго» Василь Рущак.

За словами пана Рущака, проведені роботи  по заміні пошкодженої ізоляції на трубопроводах загальною протяжністю - 1,1 км.

«Саме через незадовільний стан ізоляції або її відсутність втрачається велика кількість теплової енергії. Також приведено до ладу 0,8 км. мереж гарячого водопостачання. Графік виконання робіт по ліквідації пошкоджених ділянок теплових мереж розробляється і надалі. Думаю, до вересня будуть виконані всі потрібні роботи по підготовці до опалювального сезону», - зазначив Василь Степанович.