В Івано-Франківську відзначили «Свято спорту»


Згідно розпорядження міського голови за № 373 від 04.09.2013 року в місті Івано-Франківську відбулись святкові заходи з вшанування провідних працівників галузі фізичної культури і спорту, «Свято спорту» , присвячені Дню фізичної культури і спорту в Україні.

14 вересня 2013 року на Вічевому майдані відбулись цікаві спортивно-розважальні заходи за участі номінантів свята спорту, учнів ДЮСШ міста, спортивних клубів та мешканців Івано-Франківська. Свято розпочалось об 11.00 годині з показових виступів та презентації нової програми з ДЖАМПІНГУ від фітнес-студії АДАМ і ЄВА, які у свою чергу надали сертифікат на одноденне заняття в фітнес-студії мешканці міста, що стала переможницею спортивної вікторини.

Слід зазначити, що лише цього року успішні виступи Івано-Франківських спортсменів принесли у скарбничку спортивної слави міста 125 медалей різного гатунку. З яких : 45 золотих, 42 –і срібних та 38 бронзових.

В цьому році на міжнародній спортивній арені успішно виступали веслувальники та байдарках і каное, шашкісти, фристайлісти, легкоатлети, кікбоксери,тайські боксери та спортсмени інваспорту в легкій атлетиці та футболі.

Нагородження провідних спортсменів, тренерів, вчителів фізичного виховання, ветеранів спорту проводили : 

Заступник міського голови Михайло Верес, заступник директора департаменту освіти,науки,сім۱ї, молоді та спорту, начальник управління спорту обласної державної адміністрації , голова відділення національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області , заслужений тренер України з боксу, заслужений працівник фізичної культури і спорту України , депутат обласної ради Мирослав Карабін, голова крайової організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Анатолій Садоха, голова Комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко, а також наші олімпійці - Ірина Олійник та Сервін Сулейманов.

Вручено відзнаку комітету фізичної культури і спорту , грамоту виконавчого комітету міської ради і грошова премія від комітету фізичної культури і спорту - Надії Діденко – майстру спорту України міжнародного класу з фрістайлу, учасниця 20-х та 21-х зимових Олімпійських ігор у 2006 і 2010 роках , багаторазова чемпіонка України , срібний призер Кубку світу2013 року – на даний час знаходиться у відрядженні з підготовки до міжнародних змагань, а також Олександру Пічугіну– заслуженому тренеру України з Фрістайлу, тренер Івано-Франківської школи вищої спортивної майстерності, особистий тренерчленазбірної команди України Надії Діденко.

Вручено грамоти виконавчого комітету міської ради, пам’ятні статуетки і грошові премії від комітету фізичної культури і спорту.