В Івано-Франківську злодії спокусилися на картриджі для гоління та будівельний інструментарій


Днями в Івано-Франківську близько 16 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з супермаркету по вулиці Коновальця.

На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.

За даною адресою до працівників ДСО звернувся старший охорони та повідомив, що невідома особа викрала і намагалася винести з магазину картриджі для гоління на загальну суму 107 гривень. Дану особу було затримано. Нею виявився 26-річний житель міста Бурштин Галицького району.

О 12 годині, перебуваючи на службі по охороні будівельного гіпермаркету, що на вулиці Миколайчука, старший сержант міліції УДСО Андрій Мельничук затримав невідомого, який вчинив крадіжку.

Побачивши правоохоронця, чоловік намагався втекти з місця злочину. При затриманні він чинив опір та погрожував фізичною розправою. Під час поверхового огляду в затриманого було виявлено викрадений товар - будівельний інструментарій на загальну суму 588 гривень.

На місця події було викликано слідчо-оперативні групи Івано-Франківського міськвідділу УМВС. Наразі по даних випадках проводиться перевірка.