В українців з'явилася можливість "знищити" Раду


Програмісти створили гру "Rada invaders", за допомогою якої можна "навести лад" у Верховній Раді. Почавши гру кліком на "пробіл", можна побачити рухому схему розсадження фракцій в парламенті.

Гравець представлений у вигляді квадрату, який може ударами "регулювати" склад парламенту, але при цьому потрібно знати, де саме сидить народний депутат. У цьому вам допоможе офіційний сайт українського парламенту, де не тільки написано, де сидить вся фракція (відмічені певним кольором), але і який саме депутат займає крісло залу засідань, пише Знай.

У грі пропонують з першого читання почати "стріляти" по складу Ради. При цьому, чим більше граєш і виграєш, тим частіше з'являються в грі зображення українських політиків. Знай протестував гру. Під час першого читання "вискакував" Олег Ляшко зі словами "скотиняки", а також Юлія Тимошенко з традиційним "Все пропало". Цікаво, що політики з'являються незалежно від того, стріляєш в їх місце чи ні. Також з'являлася картинка, як Олег Барна виносить Арсенія Яценюка із залу засідань депутатів.