Відкриті громадські обговорення проектів регуляторних актів


30 серпня 2013р. в приміщенні Українсько-Канадського СП «МБЕРІФ-Бізнес-Центр» (вул. Дністровська,26, ІІ поверх, зал засідань) відбудуться відкриті громадські обговорення (у формі круглого столу) проектів регуляторних актів:

- о 13.30 рішення виконавчого комітету міської ради «Про розробку схеми розташування зовнішньої реклами в м.Івано-Франківську». Метою даного регуляторного акта є впорядкування розміщення рекламних конструкцій на території міста. Проектом рішення передбачається зобов’язати КП «Івано-Франківській міській рекламно-інформаційний центр» до 01.09.2014р. розробити схему розташування рекламних конструкцій в м. Івано-Франківську та заборонити розміщення нових рекламних конструкцій на території міста до затвердження відповідної схеми сесією міської ради.

- о 14.30 рішення міської ради «Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 14.05.2013р. №1038-35 «Про затвердження Положення про тимчасове користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та літніх торгових майданчиків». Мета проекту: приведення Положення у відповідність до норм чинного законодавства України.

Розробник проектів рішень – департамент містобудування та архітектури виконавчого комітету міської ради.

З текстами проектів рішень та аналізами регуляторних впливів можна ознайомитись:

- Департамент містобудування та архітектури – вул. Незалежності 9, каб.502, тел.502680;

- в мережі Інтернет: http://www.mvk.if.ua/, розділ «Регуляторна політика» / «Проекти та аналізи впливу».

Відповідальна особа за проведення громадських слухань: начальник відділу підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради Руденко С.М.