Відкриті громадські обговорення проекту рішення міської ради «Про погодження Положення про громадський контроль за використанням та охороною земель м. Івано-Франківська»


21 червня 2013р о 13.30. в приміщенні Українсько-Канадського СП «МБЕРІФ-Бізнес-Центр» (вул.Дністровська,26, ІІ поверх, зал засідань) відбудуться відкриті громадські обговорення (у формі круглого столу проекту рішення міської ради «Про погодження Положення про громадський контроль за використанням та охороною земель м.Івано-Франківська», розробником якого є управління земельних відносин виконавчого комітету міської ради.

  Метою проекту рішення є впорядкування правових відносин щодо укладання договорів оренди землі. Рішення регламентуватиме порядок та умови здійснення на території Івано-Франківської міської ради громадського контролю за використанням та охороною земель.
      Відповідальна особа за проведення громадських слухань: начальник відділу підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради Руденко С.М.
      З текстами проектів рішень та аналізами регуляторних впливів можна ознайомитись: 
      - Управління земельних відносин - вул.Дністровська, 26, т. 754609 ;
      - в мережі Інтернет: http://www.mvk.if.ua/, розділ «Доступ до публічної інформації» / «Проекти рішень».