Відкриття виставки творчої групи GAP year


10 березня 2015 року о 16.00 в приміщенні Центру сучасного мистецтва (вул. Шевченка, 1) відбудеться відкриття виставки творчої групи GAP year (Gaieva&Panchyshyn) в рамках проекту «чеLOVEки»

Виставка триватиме до 31 березня.

Проект «чеLOVEки» покликаний привернути увагу глядача до проблеми браку живого спілкування в сучасному світі. Адже воно – необхідне для кожного, спілкування без посередництва нових технологій та соціальних мереж. Інновації є невід’ємним елементом життя 21 століття, благом цивілізації, що стирають кордони й створюють свою віртуальну реальність. У неї поринаєш, забуваючи про магію дотику, першого поцілунку, магію, що розливає тепло по жилах після зустрічі поглядами з випадковим незнайомцем. Сьогодні змінилися умови існування, але за екранами ховаються все ті ж люди; їхню неповторність можна перечитувати, як книгу: з дня в день. І вони потребують реального себе, вони потребують реального тебе. Деякі заклади вже відмовляються від надання послуги «free WiFi». Та чи цього достатньо?

Автори проекту акцентують на любові як на почутті, що народжується зі спілкування: між матір’ю та дитиною, між хлопцем і дівчиною, між давніми друзями, між своїм зовнішнім та внутрішнім голосом. Проект «чеLOVEки» закликає не витрачати час на «світ ілюзій», не ховатися від справжності відчуттів за вигаданими профілями. За допомогою фарб і полотна автори спонукатимуть глядача задуматися над стилем та сенсом власного життя.