Відома франківка Ірма Вітовська озвучила анімаційний серіал «Портал пригод»


На дитячому ютуб-каналі «Бробакс» з’явилася друга серія анімаційного серіалу «Портал пригод», ролі у якому озвучили Ірма Вітовська та Олег Фагот Михайлюта. За плечима обох артистів — багато успішно озвучених мультфільмів, тож чергове перевтілення їм вдалося блискуче.

Акторка кіно і театру Ірма Вітовська подарувала характер і голос зірці «Порталу пригод» Раї Горностай. Рая є незмінною провідницею глядачів крізь час і простір, вона володіє магічними здібностями, дуже рішуча, але за сарказмом і гумором ховається ніжна і самотня істота.

«Рая Горностай — рідкісний персонаж, як і я сама. Мені лестить те, що я озвучую звіра, який практично зник з території світу. Рая родом із Чорнобиля, і це додає певної трагічності, та заразом їй притаманна наївність, оптимізм і  прагнення боротися за місце під сонцем. Я із задоволенням рекомендую цей мультсеріал, тому що у доступному форматі подається дуже багато корисної й цікавої  інформації. Раджу батькам придивитися до нього. Анімація у такому стилі легко сприймається; вона лаконічна і динамічна. Дуже добре, що тут не просто пригода, а пригода у поєднанні з навчанням», — коментує свою участь у проєкті Ірма Вітовська.

Жодна велика історія не можлива без великих поганців, адже саме вони є контрастним тлом для добра і відваги та нескінченної кількості жартів. Є видатні герої, є видатні антигерої, а ще є Браконьєрос. Мисливець за рідкісним хутром і біткоїнами має велику мету в житті і йде до неї. Харизму й акцент Браконьєросу подарував музикант Олег Фагот Михайлюта.

«Анімація “Порталу” дуже особлива і сучасна. Я думаю, що творці знайшли свій стиль і свій шлях, а те, кому зайде цей мультсеріал, покаже час. Він може сподобатися глядачам від і до. Браконьєрос кумедний та іноді скажений, та чого йому не позичати, то це наполегливості й відваги. Мета у хлопця є — стати багатим, знаменитим, успішним, однак  шлях, який він обирає, — це виключно його шлях».

Цього разу герої «Порталу пригод» потраплять в еру динозаврів. Варто додати, що цей продукт - виробництва Суспільного мовлення.

Які пригоди їх там чекають та як рятуватимуться від хижаків — дивіться вже у другій серії на каналі «Бробакс».



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!