Відомий актор Гаспар Улліель загинув після зіткнення з лижником в Альпах


Французький актор Гаспар Улліель, який зіграв у майбутньому серіалі "Місячний лицар" від Marvel, помер після нещасного випадку під час катання на лижах.

Про це сім'я актора розповіла новинному агентству AFP. Гаспару було 37 років, пише BBC Україна.

Трагедія трапилась у Савойських Альпах, де у вівторок під час їзди на лижах актор зіштовхнувся з іншим лижником.

Улліеля з тяжкою черепно-мозковою травмою санітарна авіація екстрено доставила до лікарні, де він і помер наступного дня.

Іншого лижника не госпіталізували, і зараз триває розслідування цього інциденту.

Новина про смерть Улліеля з'явилась на наступний день після виходу трейлера серіалу "Місячний лицар" від Marvel, де актор зіграв одну з ролей.

Ulliel poses during a photocall for the film "La danseuse" (The Dancer) in competition for the category "Un Certain Regard" at the 69th Cannes Film Festival in Cannes, France, 13 May 2016

АВТОР ФОТО,REUTERS

"Французьке кіно втратило величезний талант, повен шарму та енергії", - прокоментував у своєму твіттері смерть актор міністр фінансів Франції, Бруно Ле Мер.

Улліель був одним із найвідоміших акторів у Франції. Він вперше з'явився на екрані ще в 11 років, але отримав міжнародну славу після ролі молодого Ганнібала у фільмі "Ганнібал. Сходження".

Він також знімався у фільмах "Це всього лише кінець світу", байопіку про відомого французького дизайнера "Сен Лоран. Стиль - це я", "Довгі заручини" з Одрі Тоту.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!