Воєнком Прикарпаття підтвердив, що його заступник був учасником кривавого ДТП


Івано-Франківський обласний військовий комісар полковник Володимир Ярмощук підтвердив факт участі свого заступника підполковника Віктора Голодюка у резонансному ДТП.

Нагадаємо, аварія сталася сьогодні, 22 жовтня, в Івано-Франківську на вулиці Короля Данила, пише Репортер

«Підполковник Голодюк Віктор Ярославович, заступник обласного військового комісара, з 20 жовтня знаходиться у відпустці. Сьогодні нам зателефонували з органів внутрішніх справ і повідомили, що він зробив дорожньо-транспортну пригоду.

Підполковник Голодюк проходить службу в нашому військкоматі з лютого 2015 року. Зарекомендував себе зразковим офіцером.

Перед цим він півроку виконував завдання в зоні АТО, виходив з Іловайського котла. У червні він написав рапорт і знову поїхав на два місяці в АТО. Повернувся у серпні після того, як отримав контузію.

На даний момент його дружина знаходиться в пологовому будинку. Із дня на день має народжувати.

Ми не можемо підтвердити або спростувати, чи був він у стані алкогольного сп’яніння на момент скоєння ДТП, тому що ми цього не бачили. Наразі ми призначили службове розслідування.

Підполковник Голодюк зараз знаходиться в Івано-Франківському міському відділі внутрішніх справ. Наших офіцерів до нього не пускають. Відбувається розслідування, за фактами будуть висновки. Людина буде відповідати за чинним законодавством», - зазначив Ярмощук.

До теми: Заступник воєнкома, який вчинив резонансну ДТП у Франківську, зараз у відпустці

Криваве ДТП в Івано-Франківську вчинив п'яний зам військового комісара. Троє людей у лікарні

В середмісті Івано-Франківська - маштабне криваве ДТП