Видавництво Vivat випускає у світ книжку, присвячену бороданям


Харківське видавництво Vivat випускає у світ путівник чоловічої моди «Ні туди і ні сюди без моєї бороди», книгу Карлоса Сун’є та Альфонсо Касаса.

Це унікальне у своєму роді видання, якому сьогодні на ринку України немає конкурентів! По суті це перша книжка, присвячена бороданям і так детально описує всі тонкощі справ бородатих.

Тут можна знайти все, починаючи від джерел зародження моди на бороду до занепаду, від перших лез для гоління до сучасних бальзамів, олій, тримерів та проріджувачів. У книжці описані найпопулярніші модні течії серед чоловіків такі як лаберсексуали, уберсексуали, метросексуали та бородосексуали!

Видання «Ні туди і ні сюди без моєї бороди» чітко розділяє носіїв бороди, скажімо хіпстерів від рокерів, філософів від кіноакторів, тому стане незамінним будь-кому хто носить бороду, або хто вагається її робити. Автори чітко дають зрозуміти – відкидайте вагання, відпускайте волосся на обличчі і показуйте свою індивідуальність та свою громадську, соціальну, культурну або релігійну позицію. Адже сьогодні бороданям більше посміхається не тільки фортуна, а й жінки.