Як користуватись сайтом dotabetz.com при ставках на кібер спорт


Зростаюча популярність кібербеттингу дозволила любителям азартних парі порівняти умови, перспективи та коефіцієнти реальних спортивних заходів та віртуальних битв.

І в багатьох випадках це порівняння виявилося на користь кіберспорту. Привертаючи увагу мало освоєному напрямку, БК тримають високий рівень виплат. А враховуючи, що на сайті dotabetz.com зібрано інформації більше, ніж на профільному футбольному форумі, не доводиться дивуватися і зростаючим обсягам сум на кону. Експерти припускають, що найближчим часом розміри розписів на Доту2 або Контр Страйк перевищать аналогічні футбольні лістинги. 

Вміст порталу dotabetz.com

Сайт створений аматорами кіберспорту для однодумців. Спочатку комерційна основа навіть не розглядалася, — автори просто хотіли заповнити прогалину та створити ресурс з максимально великим обсягом відомостей про улюблену розвагу. На сторінках можна знайти:

офіційні рейтинги команд як усередині своїх національних ліг, так і в рамках серверів чи світових першостей;

відомості про команди та кожного учасника, якого статистика дозволяє вважати представником вищого ешелону;

великий архів, в якому за допомогою фільтрів можна підняти відомості про попередні зустрічі конкретної пари та підсумки дуелей;

основні записи турнірних боїв за багато років та аналогічні стрими з коментарями експертів;

інтерв'ю гравців, тренерів та топових представників навколоігрової спільноти;

чат та форум з такими ж беттерами та просто особами, які цікавляться цим напрямком азартних ігор. 

Проект не зобов'язує грати чи ставити в якійсь конкретній букмекерській конторі. Вся інформація надається безкоштовно і тільки як підказки. Орієнтуватися на ці відомості або довіряти лише своїй інтуїції вирішує сам користувач. 

Як вибрати букмекерську контору

Єдина сторінка, яка має хоч якесь відношення до реальних грошей, — стартова з переліком букмекерських контор, які беруть ставки на цей вид комп'ютерних ігор. І в даному випадку дані мають виключно інформаційний характер, — потенційний беттер порівнює основні коефіцієнти, розмір розпису і в один клік переходить на обрану сторінку. В цьому випадку він може бути впевнений, що контора реально платить і працює чесно, а кількість варіантів для ставок у розписі задовольняє хоча б мінімальні вимоги.

Немає обмежень і для реєстрації одразу на 2-3 порталах. Такий розкид ставок зручний вдвічі. По-перше, можна скористатися вітальними бонусами від кожного із проектів. Отримати їх можна лише один раз. По-друге, при виникненні букмекерської вилки, яка робить будь-який результат прибутковим, можна укласти зустрічні парі на різних сайтах.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!