Ярмарок вакансій провели у місті Коломиї


З метою втілення нових інструментів підвищення ефективності зайнятості населення, регулювання ринку праці та в рамках проведення місячника легалізації трудових відносин на підставі наказу Коломийського міськрайонного центру зайнятості «Про проведення ярмарки вакансій» 17 вересня в приміщенні Народного дому Коломийським міськрайонним центром зайнятості проведено ярмарок вакансій з незайнятим населенням та роботодавцями міста Коломиї та Коломийського району.

В ярмарку вакансій взяли участь представники органів влади, зокрема секретар Коломийської міської ради Б.Колодніцький, заступник начальника управління економіки Коломийської районної державної адміністрації М.Лопачак, головний інспектор управління праці та соціального захисту населення Коломийської районної державної адміністрації Г.Самуляк, керівництво та спеціалісти Коломийського міськрайонного центру зайнятості, представник обласного центу зайнятості, а також 28 роботодавців міста і району та 240 осіб з числа незайнятого населення. Серед роботодавців був присутній і презентував професії для підбору осіб на військову службу за контрактом у Збройних Силах України військовий комісар Коломийського об’єднаного  міського військового комісаріату підполковник Пархоменко О.М. Крім того виступили представники від ПСВТПФ «Квілт», ТОВ «Пакко-Холдинг», Платинум-банку, а також ТОВ Будівельно-господарський супермаркет «Епіцентр К» та інші.

До уваги шукачів роботи роботодавцями було запропоновано 33 актуальні вакансії, в тому числі директора, фінансиста, бухгалтера, промоутера, касира торгівельного залу, продавців продовольчих та непродовольчих товарів, слюсаря-ремонтника, тракториста та інші.

В результаті проведеної роботи, за оперативними даними, під час ярмарки було досягнуто домовленості про працевлаштування двох осіб, а саме бухгалтера та тракториста в ЖКП «Техносервіс». Працевлаштування інших буде вирішуватись найближчим часом після співбесіди з роботодавцями.