ЗМІ опублікували відео з місця ДТП за участю нардепа Трухіна зі "Слуги народу"


У цьому місяці буде пів року з момента резонансної ДТП за участі народного депутата президентської фракції слуга народу заступника керівника комітету з питань бюджету Олександра Трухіна.

Втім, правоохоронні органи й досі не повідомили суспільству, чи був депутат Трухін за кермом автомобіля. Чи був депутат Трухін напідпитку? І хто винуватий у ДТП, на яку викликали сім швидких? Журналісти Української правди оприлюднили розслідування, яке доводить участь нардепа Трухіна у ДТП.

А тим час у пресслужбі ДБР повідомили, що розслідування дорожньо-транспортної пригоди за участю народного депутата України Олександра Трухіна, яка сталася 23 серпня 2021 року, на даний час ще триває. 

"Інформуємо, що матеріалів, оприлюднених журналістами видання «Українська правда», на момент виходу розслідування у розпорядженні слідства не було. Принагідно підкреслимо, що слідчі ДБР допитували співробітника поліції, відео з особистої камери якого оприлюднили журналісти. На жаль, працівникам ДБР він не надав інформації, яку повідомив журналістам", - кажуть в ДБР.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!