Змія втекла від господаря та наробила переполоху в одній з квартир Дніпра


27-го липня о 20:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від стурбованої жінки про те, що вона виявила змію в себе в квартирі.

Подія трапилась на вулиці Суворова Чечелівського району міста Дніпро. До місця було направлено Дніпровських надзвичайників.

Плазун знаходився в одній з кімнат квартири, що розташована на першому поверсі. Співробітники ДСНС виловили плазуна за допомогою спеціального пристрою. Як виявилось, це була рідкісна змія - маїсовий полоз.

Розумівши, що незвична змія не виживе в навколишньому середовищі, рятувальники забрали її до себе в підрозділ з надією, що її власник врешті знайдеться. Не минуло й 40 хвилин, як господар плазуна стояв на порозі пожежно-рятувального підрозділу. Він отримав свого домашнього улюбленця цілого та неушкодженого.

З чоловіком було проведено роз’яснювальну роботу щодо правильного та безпечного утримання таких своєрідних домашніх улюбленців. До робіт залучено 2 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніка Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!