Знову черга: понад 500 киян "полюють" на нову марку з російським кораблем


"Укрпошта" удень 23 травня починає продаж нової марки зі знищеним російським крейсером "Москва". Біля головного столичного відділення поштового оператора від самого ранку вишукувалися довгі черги.

Про це повідомляє Суспільне.

Колекціонер на ім’я Ігор розповів, що зайняв чергу ще з восьмої ранку. Він купував й минулу марку із російським військовим кораблем та каже, що нова посяде особливе місце в його колекції, яка нараховує кілька тисяч марок.

"Я киянин, прийшов із самого ранку. Марку минулої серії купував за 408 гривень, брав два комплекти. Бачив спекулянтів, які пропонували по 2000 гривень за один лист. Сьогодні 40 днів, як затопили це судно, і сьогодні День морської піхоти України, день героїв", — зазначив він.

Ще один киянин, який прийшов у футболці з принтом попередньої марки із російським кораблем, розповів, що зараз відбувається попередній запис людей на покупку. За словами колекціонера, марка має для нього особливе значення.

"Це людина яка відстоює свою землю, це народ, який відстоює свою землю. Я впевнений, що багато людей, які боронили, боронять і будуть боронити — ми свою країну не віддамо", — наголосив він.

За словами кореспондента, загалом станом на 9 ранку у черзі вже перебували понад 500 людей.

Раніше про початок продажу нової марки нагадали на Telegram-каналі Верховної ради.

"Укрпошта запускає у продаж нову марку — "Російський воєнний корабель... Все!" Від попередньої марки ця відрізняється тим, що "Російський воєнний корабель" — вже на дні моря", — йдеться у повідомленні.

Як розповіли у пресслужбі Ради, перший екземпляр марки можна буде придбати у 1,5 тисячі відділеннях пошти із 14:00.

"Старт продажів марки, 23 травня, обрано не випадково — сьогодні рівно 40 днів із моменту затоплення крейсера "Москва", — додали у Раді.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!