Зранку у Коломиї згоріла СТО


15 червня о 06:49 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в місті Коломия на вулиці Мазепи.

До місця події негайно було направлено вогнеборців 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Коломия, пише пресслужба ГУ ДСНС в області. 

Як виявилося, горить приміщення СТО, площа пожежі складала 300 м.кв. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів зору та дихання.

"Пожежу локалізовано о 07:36, а о 08:05 - ліквідовано.Постраждалих на пожежі немає. Причина виникнення пожежі встановлюється. До ліквідації пожежі було залучено 3 одиниці техніки та 20 осіб особового складу", - повідомили в  ГУ ДСНС.

За словами міського голови Коломиї Богдана Станіславського, горіло приміщення колишньої щіткової фабрики. 

"Сьогодні зранку коломийські вогнеборці мали багато клопоту - спалахнула будівля щіткової фабрики. Наші пожежники оперативно прибули на місце та швидко локалізували полум’я, загрози для навколишніх будівель немає. Попереду спекотні дні, тому наголошую про пожежну безпеку. На щастя, на щітковій фабриці працював гідрант, що значно полегшило роботу. Закликаю підприємців перевірити чи у їх приміщеннях дотримано всіх вимог до пожежобезпеки. Принагідно нагадую, що зараз підпалювання сухої трави розцінюється як диверсія. Тому будьмо обачними та не додаваймо роботи нашим вогнеборцям", - написав очільник громади.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!