Франківські чиновники не побачили порушення у придбанні цукерок фірми скандального регіонала


Управління освіти на науки виконкому Івано-Франківської міської ради направило міському голові Руслану Марцінківу результати службового розслідування, чому цукерки російського виробництва потрапили у солодкі подарунки для дітей бійців АТО.

Нагадаємо, франківські освітяни придбали 2150 подарунків для дітей пільгових категорій - це сироти, дітки позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, дітки ліквідаторів ЧАЕС, малеча з малозабезпечених сімей, діти з сімей вимушених внутрішніх мігрантів, та діти учасників АТО.

Опісля міський голова Руслан Марцінків доручив провести службове розслідування та навіть заговорив про ліквідацію управління освіти.

Під час перевірки у діях чиновників не виявили жодних порушень, оскільки подарункові набори освітяни не відкривали, тож не могли догадуватися про її вміст.

Як відомо, кондитерська фірма "Конті" належить скандальному регіоналу Борису Колєснікову. До слова, кілька днів тому ЗМІ повідомляли, що регіонал Колесніков перереєстрував свою компанію "Конті" в "ДНР"