Івано-Франківська міськрада з другої спроби придбала "локомотиворемонтний завод"


Сьогодні у Фонді державного майна України завершився аукціон з продажу державного пакета акцій ПрАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод".

Про це йдеться на сторінці міського голови Руслана Марцінківа у соцмережі Facebook.

"На засіданні конкурсної комісії з продажу акцій Локомотиворемонтного заводу, Івано-Франківську міську раду визнали переможцем конкурсу. Вже здавалося б можна радіти, що зберегли підприємство та зможемо створити у центрі міста привабливу інвестиційну зони. Проте цей етап ми вже проходили одного разу та не пройшло й півгодини, як комісія змінила своє рішення. Чекаємо на продовження", - зазначив очільник міста.

Як раніше повідомляло Бліц-Інфо, 6 липня Івано-Франківська міська рада придбала на аукціоні державний пакет акцій ПрАТ«Івано- Франківський локомотиворемонтний завод». Щоправда, через півгодини комісія передумала та оголосила конкурс повторно. Стартова ціна заводу склала 33, 9 млн грн.

Довідково:  ПрАТ «Івано -Франківський локомотиворемонтний завод» — машинобудівне підприємство, яке спеціалізується на ремонті і модернізації дрезин, автомотрис та мотовозів, займається виготовленням запчастин або ремонтом тепловозів.

На підприємстві створене виробництво з виготовлення запасних частин та ремонту: виготовлення автомотриси АМВ, модернізація дрезин, автомотрис, мотовозів,  ремонт рухомого складу,  виготовлення запасних частин до рухомого складу.

Основним напрямком діяльності є випуск сучасної вантажної автомотриси АМВ, що замінює фізично та морально застарілі шляхові дрезини.