Мешканців Прикарпаття запрошують на роботу в банк


ПриватБанк чекає на випускників вищих та середніх спеціальних навчальних закладів профільних спеціальностей. Зокрема, в Івано-Франківську, Калуші та Коломиї потрібні касири-операціоністи.

"Ми приймаємо випускників без досвіду роботи, а також студентів денної та заочної форм навчання. Перед прийомом на роботу банк проводить двотижневе стажування, а також протягом місяця гарантує виплату адаптаційної надбавки до основної суми заробітку” - розповідає керівник напрямку “Касове обслуговування” ПриватБанку в Івано-Франківській області Роксолана Пашко.

Сукупний дохід касирів у ПриватБанку складає 5000 - 6000 гривень. Крім основної ставки працівники банку отримують бонуси та премії. Заробітна плата виплачується три рази на місяць.

Серед головних вимог до кандидатів:

середня спеціальна, вища або незакінчена вища освіта, порядність, уважність, відповідальність, чесність, пунктуальність, здатність швидко навчатися.

В обов'язки касира-операціоніста входять: прийом платежів від населення, здійснення валютно-обмінних операцій, поповнення та зняття готівки з карткових рахунків, прийом виручки від підприємців, прийом коштів на депозитні рахунки. Графік роботи - 5-денний робочий тиждень, 8-годинний робочий день.

Разом з роботою працівники отримують щорічну оплачувану відпустку 24 календарних дні, систему пільгового кредитування, участь у програмі недержавного пенсійного фонду. Керівництво банку сприяє і стимулює професійний розвиток співробітників. 

Перевага надається кандидатам, які пройшли онлайн-практику та отримали сертифікат на practice.pb.ua

З питань працевлаштування можна звертатися до Роксолани Пашко за адресою: вул. Галицька, 22Б, 4 поверх. Або за телефонами: +380673420153+380508868440, скайп: if040579pro, e-mail: roksolana.pashko@privatbank.ua. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua - вакансії у ПриватБанку.