Нагородження лісівників-атовців


21 червня об 11.00 у залі засідань Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства відбудеться нагородження лісівників-атовців.

Нагрудним знаком «Почесна відзнака Командувача військ оперативного командування «Захід» з нагоди Дня Збройних Сил України відзначать майстра лісу Пасічнянського лісництва ДП «Надвірнянське лісове господарство» Володимира Михайлюка та лісоруба Рахинського лісництва ДП «Болехівське лісове господарство» Івана Білянського.
Вручатиме нагороди старший офіцер відділу цивільно-військового співробітництва ОК «Захід» Андрій Рисюк.

Загалом в АТО брало участь 37 працівників державних підприємств Івано-Франківського управління. На щастя, ніхто не загинув, усі повернулися додому.

Довідково: Іван Білянський народився 1960 року у с. Слобода-Долинська, Долинського району. З 1981 року працював у Рахинському лісництві лісівником, майстром лісу, а з 2016 року по сьогодні працює лісорубом у Рахинському лісництві ДП «Болехівське лісове господарство».

У вересні 2014 року І. Білянського призвали на військову службу до Національної гвардії України у званні сержанта на посаду старшини роти. Після військової підготовки тримав оборону у Дебальцеве, пізніше в Луганську та Донецьку, з жовтня 2014 року переведений у Слов’янськ для охорони штабу «Національної гвардії».

Володимир Михайлюк народився 1993 року у с. Пасічна, Надвірнянського району. Після закінчення Надвірнянського коледжу з листопада 2012 р. по листопад 2013 р. служив у Збройних Силах України. У період мобілізації пішов добровольцем та з 2014 по 2015 рр. брав участь в АТО у Донецькій та Луганській обл. Визволяв Дебальцеве, де потрапив в оточення.