Очільник Болехова зірвав сесію Івано-Франківської облради з криком "Депутати -бандюки"


Під час розгляду питання про зміни до обласного бюджету на 2015 рік міський голова Болехова Зіновій Макота звернувся до депутатів з проханням виділити додаткові кошти для Болехова.

Однак, під час голосування депутати не підтримали його звернення, на що Макота почав лаятись, обзивати депутатів "бандюками" та звинувачувати їх у корупції. 

На цьому міський голова Болехова не зупинився і на спробу депутата облради Василя Поповича його заспокоїти почав кричати "Давай вийдем!". Попович не розгубився і вийшов за Макотою у фойє. Вслід за ними вибігли й інші депутати.

На щастя, до бійки не дійшло. Тим не менш, заступник голови облради Остап Дзеса був змушений оголосити перерву до п'ятниці, 27 березня. 

Як зауважив у розмові з кореспондентом Бліц-Інфо Василь Попович, на наступну сесію потрібно запросити правоохороонців, щоб в подальшому не допустити таких ексцесів.

"Зенон Макота своєю поведінкою фактично зірвав роботу обласної ради. Мені складно оцінювати його дії... До слова, раніше він забарикадував диванами представників бюджетної комісії, що засідала у 500 кабінеті. Тобто, які б мотиви у нього не були, але його вчинки важко назвати адекватними. Думаю, варто звернутись до відповідних органів, щоб вони дали їм оцінку. Те саме стосується й його слів", - зауважив Попович.

Фото: Курс